“Ja ću sasvim sigurno ući u drugi krug i moram reći da mi je potpuno svejedno tko će se u tom krugu sa mnom naći. Veselim se sučeljavanjima, veselim se razgovorima, veselim se kandidatima.
Mislim da će to biti jedna dobra izborna kampanja”, izjavila je danas Jelena Pavičić Vukičević, kandidatkinja za zagrebačku gradonačelnicu.
Najavila je ”digitalnu demokratizaciju” kao jednu od najvažnijih točaka svog programa, kako bi građani sami sudjelovali u procesima donošenja najvažnijih odluka u gradu.
“Mi smo jako puno zadnjih tjedana, zadnjih mjeseci imali prilike čuti o tome kako građane treba poštivati, uključivati u procese – ali tu negdje ta priča stane. Ovaj sustav omogućuje da se ljudi doista aktivno izjasne o svim onim temama koje su im bitne”, rekla je Pavičić Vukičević.
Građani će biti informirani za što su raspisani natječaji, koji su uvjeti, kakve su cijene i sve ostalo što će ih zanimati.
E-sustav omogučit će građanima da putem svoje aplikacije mogu reagirati, predlagati, sudjelovati i stalno biti o svemu informirani.