Čim se nekome slavi bliži kraj, počinje cipelarenje.
To sada itekako osjeća Ivanka Trump, o čijem su se životu raspisale njene (bivše) prijateljice, prikazujući je hladnom, opakom ženom, koja ima Trumpov karakter gdje se cijeni samo status, novac i moć.
Ivankina najbolja prijateljica iz mladosti Lysandra Ohrstrom opisala je omiljenu predsjednikovu kćerku kao osobu koja ima Trumpov instinkt da baca druge pod autobus kako bi sebe spasila.
Novine širom svijeta raspisale su se i o Ivankinoj reakciji kada joj je prijateljica predložila pročitati nagrađivani roman Richarda Russoa o likovima iz radničke klase u malom gradu Maineu.
”Ly, zašto si mi rekla da pročitam knjigu o je…. Siromašnim ljudima”.
Ivankina prijateljica, inače novinarka koja je izvještavala iz Libanona, razljutila je Ivanku kada je na njoj vidjela ogrlicu na kojoj su bila arapska imena.
”Kako se osjeća tvoj dečko Židov kada imate spolne odnose i ta ga ogrlica lupi u lice”, reagirala je Ivanka.
”Kako to možeš nositi, to izgleda teroristički”.
Prijateljstvo Ivanke i Lysandre je iz vremena kada su imale dvanaest godina i pohađale školu za djevojčice na Manhattanu.
Zajedno su putovale u Pariz, a Ly je bila djeveruša na vjenčanju Ivanke i Jareda Kushnera 2009. godine.
Družile su se i u kući Trumpovih, a Lysandra Ohrstrom je zapamtila Donalda kao oca kojeg je samo zanimalo je li ”Ivanka najljepša”.
”Moje ime nikada nije zapamtio, jedva bi me prepoznao”.
”Tko je ljepši od Ivanke”, pitao je jednom, a kako Trumpovi nisu imali smisao za humor nije razumio ni šalu kada je Ivankina prijateljica nabrojala neke druge djevojke.
Kada su Ohrstrom pitali zašto baš sada govori o prijateljsku s Ivankom koje se zahladilo kada se udala odgovorila je kako joj je želja ”prikazati istinsku Ivanku”, unatoč riziku da je se osudi kako želi kapitalizirati priču iz djetinjstva.

Foto: Instagram / @ivankatrump